17.7 C
Sarajevo
Loading Događaji

« Svi Događaji

  • This događaj has passed.

Atomi & DJ Patrick / G. Edd / Fedja Knajdl

27 Jula, 2019 @ 23:55

Nakon velikih rock koncerata, planirana je velika techno i elektro zabava. Atomi i DJ Patrick, DJ G. Edd i Fedja Knajdl bit će zaduženi za izvrsnu muziku.

Edin Gazic a.k.a G.Edd je rođen 1985. godine u Zenici. Prvi dodir sa elektronskom muzikom imao je još u ranom djetinjstvu kada je slušao bendove poput The Prodigy, Chemical Brothers i muzičare Fat Boy Slim i Moby.

Danas je malo DJ-eva koji kreiraju prepoznatljiv zvuk. DJ G Edd je jeko posvećen svojoj profesiji i dok radi najveći fokus stavlja na publiku i ritam kako bi svima dao razlog da plešu. Trenutno je jedan od vodećih u svojoj branši u BiH.

U protekle dvije godine, Fedja se popeo na posljednje DJ-eve u zemlji sa nastupima u svim vrhunskim klubovima u BiH, a postao je i urednik radio emisije.

Na početku svoje DJ karijere njegova muzika je bila zasnovana na čvrstom (techno) zvuku uz naznaku tech-house, electro, funky i tribal techno. Nedavno je, međutim, počeo više eksperimentirati sa house zvukovima i kombinirati druge žanrove kako bi ih ujedinio kao jedan, što također određuje jedinstveni zvuk Fedje Knajdla.

Details

Datum:
27 Jula, 2019
Vrijeme:
23:55

Organizator

Live stage Music Festival

Organizator

SC Skenderija