Otvoren deveti Coca-Cola Sarajevo Holiday Market – Mjesto gdje slavimo sve praznike!

Paljenjem lampica na bogato dekorisanoj prirodnoj jelki visokoj oko 15 metara u parku Hastahana otvoren je 9. Coca-Cola Sarajevo Holiday Market, koji će trajati do 13. januara 2020.

 

Ovogodišnji Market donosi ponudu 25 izlagača – zanatlija i proizvođača rukotvorina, fan shopova sarajevskih sportskih klubova, proizvođača hrane i pića…

 

Novitet je Coca-Cola Holiday Promenada, praznično osvijetljena natkrivena šetnica duž koje je postavljen dio kućica izlagača sa sajamskog dijela, idealno mjesto za fotografisanje i kreiranje nezaboravnih prazničnih uspomena.

 

 

Za najmlađe su tokom cijelog dana otvorena vrata igraonice ARGETA Junior Play House, gdje se mogu družiti, igrati i učiti, a sjajna zabava čeka ih i u Luna parku Bolero sa autićima, vrtuljkom, vozićem, helikopterima i kišobranima.

 

Zimsku čaroliju upotpunit će i Pony Ranch s dva mala ponija i magarcem, koje djeca mogu jahati, maziti, hraniti i sa njima se fotografisati.

 

 

Jaffa klizalište bit će otvoreno sve do 2. februara, a tokom cijelog januara, u vrijeme zimskog raspusta će klizanje na Hastahani biti besplatno za sve.

 

U mini tematskom parku – Coca-Cola selu Djeda mraza, nalaze se Coca-Cola suvenirnica, Slatka kuća i Kuća Djeda mraza, u kojoj će djecu u posjetu svakog dana primati Djeda mraz sa svojim drugarima – vilenjakom i fotografom.

 

Odrasli će uživati u ugostiteljskom objektu ispod šatora, Carlsberg Holiday Pub-u, gdje se tokom skoro čitavog dana dešavaju zanimljivi programi.

 

 

Svakog dana od 16:30 na programu su After Work Partiji, nakon čega slijede izvlačenja Carlsberg Binga, dok se od 21:00 održavaju nastupi popularnih izvođača iz BiH i regije.