Osjeti proljeće u Pionirskoj dolini

Najveća tradicionalna proljetna zabava pod nazivom “U susret proljeću” sa agencijom Newevent bit će održana u subotu, 20. aprila 2019. godine u Pionirskoj dolini i ZOO vrtu.

Proljetni dan koji već godinama pozdravlja proljeće, te daje priliku djeci, ali i njihovim roditeljima da uživaju u mnogobronjim zabavnim aktivnostima.

Ples, pjesma, modna revija, igre za mališane, mađioničarski trikovi, ali i Violetina utrka beba su samo dio aktivnosti koje očekuju drage goste Pionirske doline i zoo vrta 20. Aprila od 10 do 17 sati.

Poziv na najveću proljetnu zabavu važi za svu djecu i mlade da kroz druženje sa svojim vršnjacima, roditeljima i ostalim sugrađanima uživaju u prelijepom uređenom ambijentu Pionirske doline uz raznovrstan i cjelodnevni zabavni program.

Iz agencije Newevent najavljuju brojne učesnike zabavnog programa, a neki od njih su mladi manekeni agencije Free Models, plesna škola Astorija, a animatori u likovima Shrek, Ledena kraljica, Šilja, Miki Maus i Mini Maus, Ninja pobrinut će se da nam svima zajedno bude lijepo i zabavno.

Zabava u čast proljeću trajat će sve do 17 sati, a ulazak u Pionirsku dolinu organizovan je po važećem cjenovniku.