Dočekajte izlazak Sunca na vrhu Bjelašnice: “SabahSKI” za sve ljubitelje skijanja

Drugo “SabahSKI druženje” za sve ljubitelje skijanja i zdravog života bit će upriličeno u nedjelju, 17. marta 2019. u restoranu Staza i Benettonu u 05:45 sati.

 

Nakom jutarnje kafe i čaja, slijedi prebrojavanje ispred žičare “šestosjed”, gdje učesnike na vrhu Bjelašnice u 06:20 sati očekuje Tomislav Cvitanušić, bh. triatlonac i alpinista.

 

S Tomislavom će učesnici imati vježbe razgibavanja uz druženje i razgovor te priliku saznati kako je Tomislav Cvitanušić osvajao najveće vrhove svijeta i šta je sve potrebno da bi vodili zdrav život.

 

U 08:00 sati u Babinom dolu za učesnike je organizovan “Energy corner”.

 

 

– Pozivamo sve ljubitelje planine, skijanja i zdravog života da nam se pridruže. S obzirom na to da smo imali preko 200 učesnika na “SabahSKI druženju“ koja je održano 08. marta 2019. godine ovaj put imamo veći odziv, što nam je zaista drago, jer Bjelašnica je planina koja mnogo toga pruža – tvrde organizatori.

 

Poziv vrijedi za sve koji su željni avanture, druženja, zdravog načina života.

 

– Skije pod ruke i u nedjelju na Bjelašnicu. Dočekajte izlazak Sunca, upoznajte nove ljude i započnite dan na čistom, planinskom, zraku, jer ko rano rani, zdrav život grabi -poručuju organizatori.