Nakon 30 godina klizalište ponovo u Skenderiji

Od srijede 20.02.2019. godine, klizalište u dvorani “Mirza Delibašić” će biti dostupno građanima u navedenim terminima i po izrazito povoljnim cijenama.

 

Zbog programskih aktivnosti, tačnije sajma “Interio” koji se održava od 13.-17.03.2019. godine, i potrebe da se dvorana pripremi za isti, iz Centra Skenderija izražavaju žaljenje zbog nemogućnosti dužeg korištenja ledene plohe.

 

Također poručuju da je ostvarena odlična saradnja s trenutnom Vladom KS i da bi se ubrzo moglo krenuti s realizacijom obnove ledene dvorane, čime bi građanima i sportskim klubovima bilo omogućeno korištenje ledene plohe najmanje 10 mjeseci u godini.

 

Mobilno klizalište za natjecanje EYOF 2019.

Ponosno Vam predstavljamo naš zadnji projekt izgradnje mobilnog klizališta od 1800 m² za potrebe natjecanja EYOF 2019. u Sarajevu.Kako je izgledala montaža klizališta u Centar Skenderija / Dom Mladih možete pogledati u našem novom videu!

Geplaatst door Arctic klizalista op Vrijdag 1 februari 2019

 

Osim toga, informacija koja sve posebno raduje jeste i planirano postavljanje ledene plohe na platou Cetra Skenderija, gdje bi građani imali najveću plohu na otvorenom tokom cijele zime.

 

Iz Centra Skenderija pozvali su sve građane da u narednim danima uživaju u klizanju na novom mobilnom klizalištu, koje je nakon više od 30 godina postavljeno u dvorani “Mirza Delibašić”.