Midhatu Hubijaru Posebno priznanje, Turističkoj zajednici KS međunarodna nagrada „Interstas 2018“

Turistička zajednica Kantona Sarajevo učestvovat će na međunarodnoj smotri turizma, filma i krajobraza „Interstas 2018“ koji će se od 07. – 09. novembra 2018. održavati u Solinu u Hrvatskoj.

 

Midhatu Hubijaru, predsjedniku Turističke zajednice Kantona Sarajevo bit će dodijeljeno Posebno priznanje – 25. Interstas 2018. „Za izvrsnost u kreativnosti razvoja turizma Sarajeva, valorizacijom i sjajnom prezentacijom povijesnih, tradicijskih-kulturoloških vrijednosti, time i značajan doprinos promociji turizma BiH u svijetu“.

 

Turističkoj zajednici Kantona Sarajevo bit će dodijeljena međunarodna turistička nagrada – „Zlatni Interstas 2018.“ za izvrsnost u kreativnosti razvoja turizma Sarajeva, valorizacijom i sjajnom prezentacijom povijesnih, tradicijskih-kulturoloških vrijednosti, time i značajan doprinos promociji turizma BiH u svijetu.

 

Na jubilarnom „Interstas 2018“, od ukupno 141 predloženih individualnih i kolektivnih kandidata iz 29 zemalja svijeta, od 78 kandidiranih 57 ih je nominirano za neku od nagrada. Od toga je 35 odabranih Laureata iz pet različitih kategorija iz ukupno devet zemalja svijeta.